Во светот на филмовите и сериите

Погледнете го епскиот трејлер за втората сезона на Star Trek: Discovery

Како огромен фан на Star Trek (од кога знам за себе), кој ги има гледано буквално сите серии и филмови, морам да признаам дека бев малку скептична за Discovery. Но, уште од првата епизода ме освои... А ако овој трејлер дава вистинска слика за втората сезона, тогаш нè очекува уште подобра приказна!

Во светот на филмовите и сериите

Дами и господа, ви го претставувам ѕвездениот брод U.S.S. Discovery

И името на најновата „Star Trek” ТВ серија е... Star Trek: Discovery, каде што главниот ѕвезден брод ќе го носи името U.S.S. Discovery (NCC-1031).