Во светот на филмовите и сериите

Дали деветтата епизода од Star Wars ќе биде навистина снимана во вселената?

Изгледа дека деветтата епизода од „Star Wars“ ќе биде надвор од овој свет – буквално!

Во светот на филмовите и сериите

Еве кога ќе излезат следните #StarWars филмови

Постојат големи шанси овие датуми да се сменат, меѓутоа отприлика ова можеме да го очекуваме...

Во светот на филмовите и сериите

Епски трејлер за #StarWarsTheForceAwakens кој ќе направи декември да ви изгледа многу далеку!

2 месеци се многу! Особено откако ќе го погледнете финалниот трејлер...

Во светот на филмовите и сериите

Реакцијата на Метју Меконахи на новиот трејлер за #StarWarsTheForceAwakens

Вчера сите бевме потајно трогнати кога го гледавме новиот трејлер за филмот Star Wars: The Force Awakens, но токму реакцијата на Метју Меконахи во ова видео најсликовито го претставува она што сите ние го чувствувавме во нас.