Во светот на филмовите и сериите

Fear The Walking Dead: Да ја гледате или не?

Како голем фан на ТВ серијата The Walking Dead, мора да признаам дека со нетрпение ја чекав првата епизода од новата Fear The Walking Dead.

Во светот на филмовите и сериите

Официјални трејлери за #TheWalkingDead и #FearTheWalkingDead

Ако сте љубители на мртвите што одат, тогаш сигурна сум дека исто како и мене, не можете да дочекате да дојде првата епизода од Fear The Walking Dead и новата епизода од The Walking Dead.

Во светот на филмовите и сериите

Прв трејлер за новата ТВ серија #FearTheWalkingDead

Што мислите, дали и оваа приказна ќе успее да го освои светот како претходната, дури и покрај фактот што нема да го вклучува Рик Грајмс?

Морничав трејлер нè подготвува за новата епизода од #TheWalkingDead
Во светот на филмовите и сериите

Морничав трејлер нè подготвува за новата епизода од #TheWalkingDead

Овој трејлер не ни открива нови информации, но ни покажува дека групата е подготвена да преживее, повеќе од било кога претходно.