Незаборавни занимливости

Windows Македонија: Збирно место за сите љубители на Microsoft

Ако сте фанови на Мајкрософт и сакате редовно да ги следите сите новости поврзани со нивната работа тогаш дефинитивно треба да станете дел од групата Windows Македонија.