Апликација на неделата #10
Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #10

Ако имате проблеми со спиењето (како мене) тогаш од срце и душа ви ја препорачувам Sleep која ќе ви помогне во борбата против несоницата.

Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #8

Zombie's Got a Pogo е малку поинаква зомби игри од оние на кои сите ние сме навикнати, но тоа не значи дека не е подеднакво заразна како другите.

Апликација на неделата #7
Незаборавни занимливости

Апликација на неделата #7

Xtreme Personality Test е тест базиран според типологијата на Мајерс-Бригс (за повеќе инфо изгуглајте Myers-Briggs Type Indicator) и овозможува детална психолошка анализа која едноставно не греши во својата проценка.

Концепт за Windows Phone 10 кој ќе ве остави целосно без зборови!
Незаборавни занимливости

Концепт за Windows Phone 10 кој ќе ве остави целосно без зборови!

Секако, овој концепт не е официјален и е само дел од имагинацијата на младиот Прадита, но тоа не значи дека не би сакале да го видиме на нашиот Windows Phone.