Музичко видео со моќна порака кое ќе ви помогне да го пронајдете вашиот глас

Кој е вашиот глас?

Read More Музичко видео со моќна порака кое ќе ви помогне да го пронајдете вашиот глас

Колку отчукувања на срцето ни следуваат?

Сте се прашувале некогаш како симболот за срце ја добил својата форма и зошто тој ни најмалку не наликува на вистинското срце? И зошто кога зборуваме за љубовта, секогаш го вмешуваме и срцето, кога таа всушност се случува во нашиот мозок. И дали е вистина тоа дека животните добиваат само милијарда отчукувања на срцето?

Read More Колку отчукувања на срцето ни следуваат?

Запознајте ја возрасната Wednesday Addams

Таа е… Па, со еден збор мрачна. Исто како што ја памтевме како девојче. Но, нејзиното секојдневие сега е многу поразлично од претходно, бидејќи мора да научи како да се снаоѓа во реалноста покрај луѓето.

Read More Запознајте ја возрасната Wednesday Addams